Skrevet av Liv Judit @ 05.01.2016. 2 kommentarer

God morgen alle sammen og god tirsdag! Hadde dere en flott start på uken i går? Jeg og Jonas startet jo dagen som jeg sa med en god trilletur etter vi var på trilletreff. Kaldt men godt å bevege seg. Her på vestlandet har kong vinter ankommet og vi som er vant med 6-10+ grader har nå fått 5- med vind, så kaldt er det.

Men i tillegg er det jo så fint ute. Nå må bare vinden løye av litt og så må brannvesenet sprøyte litt vann så kan vi finne frem skøyter og kose oss på isen.

Vi startet dagen i går med trilletur og fikk unnagjort 1 av 3 økter i prosjektet fra sofagris til topptrent. Gikk enkelt, først trilletur på trilletreff og så en trilletur i rask gange når Jonas sov. Herlig å komme i gang og ikke minst herlig å se at det er mulig selv for en sofagris som meg. I kveld har jeg planer om å teste ut noen enkle styrkeøvelser, men vi får se når vi kommer hjem fra jobb og dagmamma i ettermiddag.

Hvilke planer har dere for dagen idag? Her blir det jobb og dagmamma, eller bestemor kos er kanskje mer rett og si for det er jo det han Jonas gjør når jeg er på jobb.

Ha en flott tirsdag!

 

#januar #vinter #is #frost #mamma #mammablogg #mammalivet #sofagris #trening #skeising #vinterland #jobb #utpåtur #komiform #hverdagsliv #hverdag #småbarnsforeldre

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)