Skrevet av Liv Judit @ 05.01.2016. 10 kommentarer

Hei og hopp! Jeg skrev jo tidligere i dag at vinteren var kommet her til vestlandet med minusgrader og vind så her er det kalt for tiden. Jeg som er fra før av plaget med lepper som fort blir tørre, merker enda raskere nå at dem trenger fuktighet og pleie oftere en før. Og jeg regner med jeg ikke er alene om den saken.

 

Tørre og sprukne lepper er ikke noe pent å se på, eller noe behagelig å ha. Så jeg tenkte jeg rett og slett skulle dele noen tips jeg selv har samlet opp igjennom tidene.

  • Eksfoliere leppene med en skånsom peel, slik at du blir kvitt tørre hudrester som hindrer nærende pleie å trekke inn. Selv anbefaler jeg Sara Happ, den har gjort under for mine lepper.
  • Invester i en god leppebalm som smører leppene godt.
  • Ikke slikk eller bit på leppene da spytt tørker opp leppene.

 
Du finner produktene hos makestyle HER: Skrubb, the lip slip, shell lip balm og eos

Husk å plei leppene hele året så legger du et godt grunnlag, men skulle du først være uheldig må du la leppene være i fred. En kan skrubbe leppene forsiktig med en varm frotte klut og smøre godt inn med leppebalm og ta tiden til hjelp.

Er du flink til å pleie leppene? Sliter du med tørre vinter lepper?

 

#januar #vinter #2016 #tørrelepper #spruknelepper #leppepleie #skjønnhet #hudpleie #sminke #mammalivet #mammablogg #hverdagsliv

(Visited 21 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)