Skrevet av Liv Judit @ 06.01.2016. 4 kommentarer

God onsdag alle sammen! Tenk at vi er halvveis i denne uken allerede, tiden går virkelig fort. Dagen i dag har startet herlig med kos med minitroll i sofaen til litt barne-tv og frokost. For så å lage litt onsdags snacks med bilder som blir delt med dere senere i dag. Det er jo tross alt lille lørdag så litt snacks må være lov i skålen. Mens mammaen kokkelerte på kjøkkenet koste Jonas seg i sin nye stol med litt havresnacks etter frokosten.

 

Nå pakker vi oss klare til en liten trilletur ned på helsestasjonen. Vi skal nemlig ned på en liten kontroll og for å vise hvor stor gutt Jonas nå er blitt. Regner med dette er fort unna gjort da det bare er en liten titt og ingen vaksiner i dag.

 Så nå får vi lukke igjen datamaskinen og komme oss oppi dunjakkene å trille avgårde, kanskje vi treffer på noen ender nede med dammen det er alltid stor stas.

 

Hvilke planer har dere denne onsdagen?

 

#onsdag #sunn #snacks #livsstil #mammablogg #hverdagsliv #småbarnsforeldre #mamma #foreldre #januar #2016 #nyttår #helsestasjon #kontroll #jysk #barnestol

(Visited 17 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)