Skrevet av Liv Judit @ 06.01.2016. 2 kommentarer

Å få en herlig eske proppet med flotte ord og positivitet gjør hvilken som helst grå hverdag til å skinne som en sol. Og når en da åpner boksen og finner flere gode produkter ja da vet en at dagen er god. Slik var det med månedens glossybox denne gang.

 
bildet er lånt av http://fellan.blogg.no/

«Fra en til ti, så ligger du på en elleve!» er det første som møter deg når du åpner esken for å finne ut hva som ligger skjult under det sorte silkepapiret. Og om ikke den setningen får deg til å dra på smilebåndet så vet ikke jeg. Men om du trenger litt hjelp på vei er jeg sikker på at du smiler fr øre til øre når du ser hva som ligger skjult nedi boksen, nemlig:


Denne gang fikk vi:

  • Cream Heat Spray fra Maria Nila som gir superglans og eliminerer frizzy hår. I tillegg er den varmebeskyttende og forebygger flisete tupper.
  • Micellar Water/Cleanser fra Garnier som er for å fjerne bort sminke og for å opprettholde sunn hud.
  • Øyenskygge fra selveste Glossybox som skal gi en flott og intens farge.
  • Leppestift fra Teeez Cosmetics for deg som er veldig glad i matt leppestift.
  • intimsåpe fra Deo Doc. Såpen er mild og etterlater deg superren og fresh!

Nå gleder jeg meg til å prøve disse produktene skikkelig, spesielt interessert i å se om hårkremen og øyenskyggen er så bra som jeg trur. Og jeg skal selvsagt dele mine erfaringer med dere.

Om du ikke abonnerer på glossybox kan du sjekke ut hvordan det virker her og du finner alt av informasjon på deres hjemmeside HER

Abonnerer du på glossybox? Hva synes du om månedens box?

 

#glossybox #thepositivitybox #garnier #marianilla #teezcosmetics #deodoc #desember #januar #bedresentennaldri #suprisebox #overraskelsesboks #pakkeiposten #mammablogg #mammalivet #mamma #småbarnsforeldre #hverdagsliv

(Visited 44 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)