Skrevet av Liv Judit @ 19.01.2016. 1 kommentar

Vil du vite hvordan du oppnår den perfekte formen på øyenbrynene dine?Da må du lese vider her, jeg har på ny bledd i boka mi VAKKER og tenkte at dette var noen tips jeg må dele med dere.  Selv vokser jeg brynene hos frisøren eller en hudpleier for å få en form som passer meg så lar jeg sminken gjøre resten.

Jeg nabefalere dere Billion dollar brow produktene, disse er så enkle i bruk at alle vil klare å bruke dem å få et resultat dem er fornøyde med!

 

 Du finner produktene her. brow buddy kit, brow pencil, brow gel

  1. Form – Begynn med å sjekke og måle formen på øyenbrynene for å forsikre deg om at de får den ideelle formen. Bildet under viser hvordan du måler formen som er rett for deg. Når du finner ut hvilke områder som trenger forbedring, kan du nappe og børste der det er nødvendig
  2. Fyll ut – Fortsett med å fylle ut buen og mellom hårene med skygge. Start ved buen for å skape en form og for å se hvor mye du trenger å fylle i. Det er viktig å ikke overdrive med fargen, så vær forsiktig og ta et skritt bakover for å se deg i speilet før du fortsetter. Da kan du gradvis få rett farge og form på øyenbrynene dine.
  3. Øyenbrynsgele – Avslutt med en gjennomsiktig øyenbrynsgele som fikserer formen på brynene og får øyenbrynsskyggen til å vare lenger.

    Resultatet blir øyenbryn med en perfekt form, som vil vare hele dagen lang! 

Hvilke produkter bruker du på dine bryn?

 

#innkjøp #makeup #sminke #bryn #billiondollarbrow #skjønnhet #hverdag #mamma #mammaliv #mammablogg

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)