Skrevet av Liv Judit @ 20.01.2016. 1 kommentar

Ja okey da, kanskje litt. Hehe rart med det, men jeg blir alltid litt ekstra gira når jeg kommer over noe spennende nytt eller noe som jeg tenker dette kan jeg lage selv. Jeg snakker selvfølgelig om hobby og DIY prosjekt som passer for oss alle. Så hva er jeg egentlig hekta på? Jo pintrest. Denne siden er så utrolig motiverende, inspirerende og spennende. Her finner en alt av ulike og morsomme ideer til bl.a. DIY prosjekt og jeg har planer om å overøse dere med mine/våre prosjekt denne våren.

Her kommer en liten smakebit av hva jeg har samlet inn som inspirasjon:

Liker du DIY prosjekt?

 

 

#diy #gjørdetselv #gds #hjemmelaget #doityourself #bokmerke #fargeleggingforvoksne #fargelegging #pinterest #mammablogg #mamma #småbarnsforeldre #lesehest #bokelsker #bøker

(Visited 30 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)