Skrevet av Liv Judit @ 21.01.2016. 1 kommentar

Ja ikke sant, vi har alltid lyst på noe nytt? Dette trur jeg er sant om vi er små eller store, men når det små er så små som min lille kar er nå er det nok mammaen som har mest lyst på noe nytt. Og denne gang var det puslespill, mini er så opptatt av å sette på plass ting. Alt fra korker, fargeblyantene må oppi eske igjen osv. Så da tenkte jeg at et slik puslespill med knotter måtte være midt i blinken. Og det ser jammen meg ut som jeg hadde rett.

 

Så her i hus har vi snakket om dyra på gården, laget dyrelyder og tatt dem av og på og putten dem i rett hull (tilslutt) må jo prøve å feile litt også.

 

#mammablogg #innelek #puslespill #trepuslespill #bondegård #knottepuslespill #mamma #hverdag #januar #småbarnsforeldre #mammalivet #livetmedeksem #familie

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)