Skrevet av Liv Judit @ 21.01.2016. 1 kommentar

God torsdag alle sammen! Hadde dere en flott lillelørdag i går? Nå er det jo snart helg igjen og om vi skal tru værmelderene forsvinner minusgradene her i løpet av helga så vi skal nyte disse siste dagene med snø her på vestlandet. Vi er nemlig ikke utskjemte med slikt.


Men selv om det er herlig med skikkelig vinter kommer det også litt hodebry. Hva skal vi ha på mini, hvor mye klær trenger han? Og hva skal vi ha på innerst? Ull nytter ikke da klør han og får eksemutbrudd og det vil vi ikke trigge. Så hva gjør vi da?

 

Jo vi har funnet frem til at vi må bare prøve og kjenne på han etter hvert om han er varm eller kald og kle på/av alt ettersom. Løsningen for oss er blitt fleece dress som mellomlag, bomull innerst og god ytterdress ytterst. Vi var jo så heldige og fikk flere skogstad fleece dreesser til jul til mini og disse er gode og varme, mye og lette å bevege seg i. Alt som er viktig for at en liten kar skal trives i klærne.

 

Hva kler dere deres småtroll i nå? Her ligger det på -10grader og vi er ikke vant med slik kulde her.

 

#mammablogg #kuldegrader #minus #varmeklar #vintertøy #eksembarn #skogstad #mamma #hverdag #januar #småbarnsforeldre #mammalivet #livetmedeksem #familie

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)