Skrevet av Liv Judit @ 09.02.2016. 6 kommentarer

Vi er snart i mål med å gjøre lekekroken til Jonas litt mer passende og ryddig. Han har veldig mye leker og ikke minst bøker. Han har jo en liten (stor) krok i stua som er hans med leker og diverse. Men nå holder vi som sagt med å oppgradere litt.

Nye lekekasser er kjøpt inn, samt bord og stoler. I tillegg er vi på jakt etter et lite telt, hvem liker vel ikke å hjemme seg en gang i blant. Så nå er vi snart i mål. Men som så mange andre bruker vi nettet for inspirasjonskilde og det er jo så mye fint og flott å velge mellom.

Jeg har helt forelsket meg i et teppe fra Lorena Canals, nemlig dette med stjerner! Så dus og lekkert.


Bildet er lånt av Mookie.no

Og mammahjertet jubler jo når det kan vaskes i vanlig vaskemaskin, noe som er nærmest et must i vår allergi familie. Jeg trur nok at dette er et must i Jonas sin lekekrok.

Har du sett noe så lekkert? Og jeg hører rykter om at disse er utrolig myke og behagelige. Noe som er viktig når småtassene skal sitte, krype, gå, ligge osv. På det.

Jeg vet at vognverden.no blant andre selger disse flotte teppene om du skulle være interesert!

Har du hørt om Lorena Canals sine tepper? Hva synes du om dem?

#lorenacanals #bommulsteppe #babyteppe #barneromsteppe #stoveteppe #barneromsinteriør #interiør #stjerneteppe #fluffy  #mookie #mammablogg #mammalivet #hverdag #lekestund

(Visited 54 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)