Skrevet av Liv Judit @ 08.02.2016. 1 kommentar

På fredag var vi å heldige at vi hadde kinobilletter til vinterens største familie film, nemlig Gråtass ? gøy på landet!

Jeg er sikker på at mange av dere som titter innom her, har i likhet med meg fått med dere gråtass oppigjennom barndommen, gråtass som er stuet bort bak høy og skrap på en låve er kommet langt siden første tv`serien ble vist på NRK. Og jeg må nok si at jeg er ikke sikker på hvem som gledet seg mest av store eller små når vi skulle på kino på fredag og vi ble ganske bergtatt alle som satt i kino`en på fredag og så gråtass skjeler på Gustav under deres første møte.

For Gråtas ? Gøy På Landet, handler nemlig om Gustav og familien som skal på hytta på landet. Gustav er i utgangspunktet ikke så glad for å tilbringe hele sommeren borte fra vennene sine hjemme i byen.

Men når Gustav møter Gråtass, Grynet og de andre på gården, ser denne sommeren ut til å bli den beste sommeren noensinne!

En herlig familiefilm med flere spennende elementer. Denne filmen anbefales på det sterkeste for småbarnsfamilier så tommel opp fra oss og terningkast 6 trilles!

 

#barnefilm #gråtass #denlilletraktorengråtass #norskbarnefilm #kino #mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagsliv #film #småbarnsforeldre #småbarnsliv #foreldre #familie #hverdagslivet #familielivet

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)