Skrevet av Liv Judit @ 17.02.2016. 1 kommentar

Jeg vil våge å påstå at alle som er opptatt av sminke i ulik grad har fått med seg bemerkningen ?dådyrblikket? og ?øyne som bambi?. Vi snakker her nemlig om store åpne og litt forførende øyne. Dette er i mitt og mange andres syn veldig vakkert. Men vanskelig det er det ikke. For alle kan med litt trening få dette populære ?dådyr blikket?

Vi skal nemlig ved hjelp av lys og mørk skygge skape en illusjon om store og åpne øyne. Denne metoden vil ikke bare få øynene til å se større ut, men vil også få dem til å virke mer åpne og våkne. Det er med andre ord en super måte å sminke seg på når man føler seg litt slapp og sliten.

 

Her er mine favorittprodukt for øyeblikket:


Du finner produktene HER, primer, øyenskygge, mascara, eyeliner og punktvipper

 

La oss ta det step by step:

  1. Legg en base på hele øyelokket og opp til brynet, samt langs den nedre vippekanten. Dette er for å få sminken til å holde hele dagen, unngå striping og få fargen til å vise bedre. Legg så en lys sjampanjefarge med skimmer over hele lokket. På brynsbenet og i øyekroken kan du legge en lysere skygge for å lysne og løfte.
  2. Bruk en mørkere brunfarge i globalen og dus den opp mot brynsbenet for å løfte øyet. Pass på å få jevne kanter.
  3. Legg en brun kajal langs vippene oppe og dus den litt ut for å få en mykere look. Unngå å gå helt inn i øyekroken da det kan lukke øyet litt. Start heller 1/3 fra øyekroken. På våtkanten nede kan du bruke en lys beige eller hvit kajal. Dette vil åpne øyet og få det til å se større ut. Langs vippene nede kan du legge litt av skyggene du la på lokket. Legg den lyseste innerst og den mørkeste på det ytterste 1/3 delen og dus de godt ut. Dette vil være med på å ramme inn øynene.
  4. Påfør mascara på vippene. Om det trengs og ønskes kan du bruke punktvipper til å få vippene til å se tettere ut, samt gi et lite løft til øyet.

 

Hva synes du om looken? Noe du bruker selv?

 

#januar #vinter #2016 #tørrelepper #spruknelepper #leppepleie #skjønnhet #hudpleie #sminke #mammalivet #mammablogg #hverdagsliv

(Visited 53 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)