Skrevet av Liv Judit @ 18.02.2016. 4 kommentarer

God morgen og god torsdag alle sammen! Fikk dere en god kveld i går? Var jo lille lørdag så da er det lov med noe godt og kose seg litt mener nå jeg. Her i hus ble det kos med herlig te fra Tetøsene, sliter med en hoste som ikke gir seg med en herlig te hjelper virkelig på. Anbefaler forresten denne med blåbær den smaker fantastisk!

 

Uten om å nyte en stor kopp med te, hadde jeg gleden av å gå igjennom Jonas sitt klesskap, jeg hadde jo mistanke om at noe var blitt for smått men jammen meg var det ikke mye igjen inni der når jeg plukket ut klær som var knappe og kanskje litt små. Så nå skal vi på jakt igjen etter gode klær å bevege seg i til en liten aktiv prins.

Jeg ble tipset av en venninne om klesmerket Phister & Philina som er et dansk merke om jeg husker rett. Disse skulle vist være fantastiske. Så jeg har googlet litt i morgen timene i dag og funnet ut at Barn og baby hadde dette merket inne.

Og dere se hvor herlige klærne er, skikkelige farger og tøffe print! Jeg har forelsket meg litt i disse klærne under her altså.

Du finner hele utvalget til Phister & Philina hos Barn og baby HER.

Har du/dere prøvd klær fra Phister &Philina? Hva synes dere?  

 

#phister&philina #mammablogg #barneklær #barneklærpånett #barnogbaby #babyklær #netthandel #nygarderobe #mammablogg #mamma #mammalivet #mammahverdag ”tetøsene #småbarnsforeldre #familie #familielivet

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)