Skrevet av Liv Judit @ 18.02.2016. 6 kommentarer

Heisan og hopsan da var det på tide med et nytt DIY prosjekt her inne. I går var det så surt vær her at vi drømte oss litt frem til våren med markblomster og grønt gress at vi rett og slett måtte lage noen blomster som kan stå til vi går leie av dem uten at vi trenger å vatne eller noe annet pleie enn å kanskje tørke litt støv innimellom.

Vi skal nemlig lage blomster av fargerike piperensere. Enkelt, fargerikt og morsomt prosjekt for både barn og voksne.

Det du trenger til dette prosjektet er:

  • piperensere i flere farger
  • avbitertang

Slik gjør vi:

  • Den første blomsten vi lagte består av en grønn stilk laget av en halv piperenser, 5kronblader laget av piperensere delt i 4 og formet til småkronbladet. 1/3 gul piperenser til midten på blomsten.

  • Når du har laget alle delene fester du dem sammen ved hjelp av den gule piperenseren. Pass på å stram godt slik at ingenting løsner underveis.

  • Blomst nummer to er laget av en grønnstilk, fem kronblader formet av en lille piperenser og en gul midt slik som den første.

  • Blomst nummer tre er 2 halve piperensere i hvit og rosa tvinnet sammen og rullet rundt en blyant for å få en sylinder. Så tar du en halv grønn piperenser og en bit rosa og lager midten til blomsten og stilken.

Lag så mange blomster du vil for å fylle opp en vase og bli gjerne enda mer kreativ enn oss. Ingen andre enn du selv setter stopper for din fantasi!

Voila! Nå har du en evigvarende blomsterbukett!.

 

#februar #vinterferie #diy #gjørdetselv #hjerter #håndvarmere #safari #kreativ #kreativmedbarn #hobby #doityourself #aktivmedbarn #mammablogg #mamma #gøyvinterferie #mammalivet #fugler #vinter #hverdag #småbarnsforeldre #familie #kreativfamilie #kreativ #familiekos #familielivet

(Visited 393 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)