Skrevet av Liv Judit @ 11.03.2016. 1 kommentar

Jeg fortalte dere jo at endelig var vi på bedringens vei, snakk om å spøke med tilværelsen. Her sitter vi med en slakk liten prins med feber og tett bryst. Hostel og nysel. Aldri igjen skal jeg si at nå er vi friske og juble. I hvert fall ikke juble høyt.

Så da måtte jeg hjem fra jobb idag og akkurat nå sitter vi og leker med traktorer, feberen er vist på vei ned og heldigvis hjelper det med febernedsettende!

Så nå får vi se hva resten av helgen bringer, jeg håper selvsagt på rask bedring denne gang

Hvilke planer har dere denne fredagen?

#mars #vaksiner #semper #semperbarnemat #barnemusli #frokost #frokosttips #gjørdetselv #kreativ #kreativmedbarn #hobby #doityourself #aktivmedbarn #mammablogg #mamma #gøyvinterferie #mammalivet #småbarnsforeldre #familie #kreativfamilie #kreativ #familiekos #familielivet

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)