DIY – EN KURV AV BLADER

God kveld alle sammen!

Tenkte jeg skulle ta turen innom full fart å vise mitt nyeste ferdigstilte DIY prosjekt. Jeg er nemlig i gang med å ønske høsten velkommen og hva passer vel ikke da bedre enn å slippe inn litt høstfarger og natur elementer.

Jeg har faktisk lagd meg en skål av blader og lim og den er rett og slett ganske så dekorativ.

For å lage en slik skål trenger du:

– en ballong

– masse blader (jeg brukte silkeblader)

– lim

– lunket vann

– 2boller

Slik gjør du:

– blås opp ballongen til ønsket størrelse

– bland vann og hobbylim sammen så det blir en tynn lim

– sett ballongen ned i en skål

– smør et tynt lag med lim på toppen av ballongen og plasser rundt blader tett i tett

– ta flere lag med lim og blader til du er fornøyd.

La så tørke i minst 12timer før du forsiktig tapper lufta ut av ballongen og fjerner den fra skåla di.

Voila din egen høst skål!

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #august #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 137 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)