EN SUR START PÅ TIRSDAGEN

Har dere hatt en god tirsdag så langt? Her i hus går det i hosting og snufsing. Forkjølelse å feber er noe dritt om en er liten eller stor. Så her i hus er vi på dag to med innekos og kakao.

Så langt har dagen gått til å perle med maxi perlene å gjøre ferdig noen DIY prosjekt vi begynte på i går.

Å perle med maxi perlene fra HAMA er skikkelig gøy og mini får det til på egen hånd. Så på slike innedager som vi har nå gjør det seg med flere ulike aktiviteter for at ikke dagen skal bli langdryg å kjedelig.

Nå har Jonas tatt seg en lur og jeg har fått muligheten til å trykke litt på dataen å oppdatere dere litt. Så nå skal dette innlegget publiseres og neste skrives. Et stilig DIY prosjekt som hele familien kan gjøre sammen!

Så følg med siden! Husk du kan finne meg på Instagram @livjudit89

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #august #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 15 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)