DIY – SNØFALL

Dagens diy tips er å lage juletrepynt av noe så enkelt som HAMA perler. Tipset er veldig enkelt så dette kan hele familien være med å lage, og resultatet blir skikkelig bra.

Det du trenger er: HAMA perler i hvit, rødt, sølv og perlebrett, strykejern og til slutt trå til oppheng

Jeg har perlet snøfnugg ingen vet jo egentlig hvordan et snøfnugg ser ut og alle er jo forskjellige så her kan en egentlig lage dem slik en selv vil men jeg har laget meg en variant som jeg synes var skikkelig fin og den minner meg om et snøfnugg. Også passer jo disse godt sammen med årets julekalender snøfall.

Jeg har også perlet flettkurver som ofte blir laget i papir for å henge på juletreet menn disse er da vel så mye dekorative og så er dem jo så enkle å lage.

Om du ønsker å henge dem opp på juletreet tar du en nål og trå og stikker igjennom på toppen av hjertet/snøfnugget og lager et oppheng. Mine skal henges opp som dekorasjon i trappa. På en trollhasselgren tenker jeg.

Så enkelt og så lekkert!

#advent #diy #adventskalender #jul #julen2016 #advent #kreativjul #kreativmedbarna #kreativ #gjørdetselv #hjemmelaget #mammablogg #livjuditbloggno #hverdag #desember

(Visited 72 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)