ROSE ET CHOCOLAT

Dere husker de tøflene jeg viste dere her om dagen? nå er dem mer enn ikjørt her hos oss og vi må bare bøye oss i støvet for disse er virkelig supre. Tøfflene vi har er som dere sikkert husker fra Rose Et Chocolat og heter bootz brown. Nydelig rett og slett.

Vi har hatt flere varianter av tøffler fra Rose et Chocolat og kan virkelig anbefale det merket for små ben. Vi har hatt tøfler fra dette merket siden Jonas var baby og dette er kvalitet og gode tøfler for små ben som skal beveges mye.

Jeg tenkte jeg skulle dele en liste med dere om hvorfor en bør velge Rose Et chocolat:

  • Søte og delikate tøfler og sko til de minste, i flotte og gøyale design og farger.
  • Flotte til bruk i barnehagen og hjemme på tregulv.
  • Skinnsåle som gjør at barnet ikke sklir på glatte underlag.
  • Myke og gode på foten slik at barnets fot utvikler seg naturlig.
  • Enkel for barnet og ta på seg selv når de blir litt større.
  • Kan vaskes på håndvaskprogram i maskin, på 30 grader.
  • Perfekt babygave
  • og sist, men kanskje det aller viktigste, skoene og tøflene er EU sertifisert med trygge krom nivåer, testet av godkjent institutt.
Jonas er veldig fornøyde med sine nye tøfler fra Rose Et Chocolat og dem er på med en gang vi står opp og er noe av det siste vi  tar av før vi legger oss. Gode og varme tøffler som er gode å bevege seg i for små føtter er utrolig viktig. 

#gravid #gravidblogg #mamma #mammablogg #mammalivet #jul #kreativjul #kreativadventstid #aktivitetskalender #kreativebarn #jul #desember #småbarnsforeldre #ultralyd #hverdagsglimt #hverdag #familielivet

(Visited 9 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)