DIY – SUGAR SCRUB CUBES

God kveld alle sammen! Er det flere enn meg som gleder seg til torsdag, da begynner jo nedtellinga for fullt frem mot jul. Vi står over for en utrolig koselig tid nå og vi har alt begynt så smått å dele ut små adventsgaver.

Noen venninner har nemlig fått glasskrukker med sugarscrub cubes og det har virkelig slått an så derfor tenkte jeg å dele et enkelt tips med dere.

Disse er både raske å lage og koster ikke så mye. En kan rett og slett si at dem er helt geniale. For å skrubbe hele kroppen trenger en kun å ta med seg en kube og den dekker hele kropppen! Og putter en disse i små glasskrukker blir dem fort til fine små gaver som kan lages i alle mulige farger.

For å lage sugar scrub cubes trenger en:

Såpemasse (jeg fant på obs men panduro og cchobby har også)

Sukker

Kokosolje

Konditorfarge (jeg anbefaler wilton, blir nydelige farger)

Duft (lavendel er avslappende)

Bakebolle

Isbitformer

Skje

Slik gjør du:

– Mål opp ca 225g såpemasse. Kutt opp i biter, da smelter det raskere.

– Mål opp ca 110g sukker og ca 2 ss kokosolje.

Smelt kokosoljen i mikrobølgeovn. Dette tar bare noen sekunder så følg godt med.

– Ha kokosoljen i en bakebolle og bland sammen med sukker, konditorfarge og duft. Jeg brukte lavendel, den gir en avslappende duft.

– Et tips er å blande alt før man tilslutt smelter såpemassen da den stivner fort.

– Mens såpemassen smelter tar du frem den isbitformen og strør et lite lag med sukker i bunnen.

– Når såpemassen er smeltet heller du den over sukker og kokosblandingen og rører om. Her gjelder det å være rask da såpemassen stivner fort.

– Hell blandingen over i formen og strø rask over et lite lag med sukker. La stivne skikkelig før du tar dem ut av formen igjen.

Et enkelt men koselig julegavetips her i fra denne kvelden altså. Håper dere liker slike for nå fremover har jeg mange gode tips på lur. Både som hele familien kan gjøre sammen men også noen det voksne må gjøre alene.

Ha en herlig tirsdagskveld videre!

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #kreativitet #diy #kreativtenking #frilek #aktivitet #kreativfamilie #kreativ

(Visited 58 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)