ULL ER IKKE ALLTID GULL

Hvor ofte hører vi ikke om at ull er gull. Ull er det beste vi kan bruke på våre små for at dem

Skal kunne holde varmen og ikke minst holde væten borte fra kroppen.

Men hva gjør vi da når ull ikke er gull for noen er nemlig ull? For noen er nemlig ull ikke et alternativ i hvert fall ikke innerst.

Hos oss er ikke ull et alternativ, vi kan ikke bruke ull innerst til huden på vår prins. Rett og slett fordi huden er for sensitiv og reagerer med å bli rød, kløende og tørr.

Mini har jo som kjent atopisk eksem så det var jo ikke noe sjokk at ull ikke var et alternativ. Saken blir jo heller å finne et alternativ.

Jeg har blitt tipset om et nytt norsk merke som skal være supert for småtroll med sensitiv hud. Nemlig merket Vilje Og Ve som ble etablert i 2015 og som produserer ullklær til barn med det lille ekstra.

Klærne er laget av ett lags høykvalitets merinoull og ett lag med bambusviskose. De delikate og silkemyke fibrene fra bambusviskosen kombinert med myke fibrene fra ullen gjør Vilje Og Ve Sine produkter utrolig myke og er perfekt for barn med sensitiv hud.

Lekkert ikke sant? Dette er jo bare en bitteliten del av guttekolleksjonen så jeg vil virkelig anbefale dere å ta en titt inne hos Vilje Og Ve for dem har mye fint til både jente og gutt

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #kreativitet #diy #kreativtenking #frilek #aktivitet #kreativfamilie #kreativ

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)