En verdig lunsj for en liten prins

God formiddag og god søndag alle sammen! Her startet dagen for flere timer siden å vi har kost oss med fargeleggingen og litt bakst i morgentimene. Nå nærmer det seg lunsj og vi ville bare innom og tipse dere om en av våre favoritter. Nemlig grove lapper med raspet gulrot.

Vi servere det på et fat med herlig frukt og bær og mini kan sitte å kose seg med gaffelen.

Oppskriften på grove lapper får dere her:

2 Egg

2 dl Melk

1 dl Rugmel siktet

0,5 dl Hvete sammalt grov

1 Gulrot, raspet

Smør til steking

Slik gjør du:

Rør sammen egg og melk. Ha i mel og raspet gulrot. Bland godt sammen. Varm en stekepanne eller takke med litt smør og stek dem gylne. Det tar litt lengre tid enn vanlige lapper men smaker herlig lunkne.

Hva er deres lunsjfavoritter for tiden?

#lunsj #mat #oppskrift #lunsjtips #mattips #grovelapper #mattilbarn #hjemmelagetbarnemat

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #august #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 21 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)