I mammas mage skjuler det seg

I mammas mage skjuler det seg en liten babygutt. Ja da magen har vokst i sommer og det er ikke bare fordi jeg har kost meg med alt den gode maten som hører til med grilling og kos. for i tillegg til det gjemmer det seg en liten baby som skal bli en flott julegave til familien Olsen Liknes.

Dere kan tru vi gleder oss til prinsen kommer i desember og Jonas skal bli storebror.

Jeg er nå i svangerskapsuke 22 og dere skal ikke se bort ifra at det vil dukke opp flere og hyppigere oppdateringer også på svangerskaps fronten fremover. En ting er i hvert fall sikkert og det er at vi skal gjøre det sammen som vi gjorde da vi gikk gravid med Jonas nemlig skrive en ukentlig oppdatering med magebilder innimellom for det er det jo så koselig å se tilbake på i ettertid.

Ha en herlig kveld videre alle sammen!
#svangerskap #gravid #gravidblogg #mamma #mammablogg #mammalivet #småbarnsforeldre #ultralyd #hverdagsglimt #hverdag #familielivet

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)