Favoritten Gruffalo

Jeg er så heldig så har fått en liten prins som er like glad i bøker som mammaen sin, for tiden er Gruffalo en stor favoritt, vi leser gjerne om Gruffalo 2-3 ganger på morgenen og denne Se og Si boken som er ganske ny hos oss i hvert fall.

I denne boken leter vi etter dyr som gjemmer seg litt bak et tre, sten eller bare en busk. Vi hilser på ugla, reven, slangen, haren og enda flere. Og Jonas synes det er utrolig spennende å se hva som gjemmer seg rundt om kring på det ulike sidene og ikke minst om mammaen klarer å etterligne lydene det ulike dyrene lager.

Boken kan definitivt anbefales for det minste som har begynt med å snakke eller som trenger litt oppfordring til å lære nye ord.

Har deres små noen bøker som dem er ekstra glade i?

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #august #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 31 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)