I AUGUST VIL JEG

Tenk at vi alt er kommet til august, i dag er det første august og mandag. Hva passer vel da ikke bedre enn å legge opp noen mål en vil oppnå i løpet av måneden. Jeg har et par ting som må gjøres og et par ting som jeg ønsker å gjøre. Så nå har jeg skrevet dem opp og er klar til å dele dem med dere.

  • Nyte siste resten av sommeren og oppleve flere sommerdager hvor vi kan sitte ute rundt bålpannen å snakke til lagt ut på natten.
  • Innrede rommet til Jonas samt lesekroken under trappa, for å ikke snakke om resten av huset. og for en glede det skal bli å ha dere med på hele prosjektet
  • La kreativiteten utfolde seg, jeg snakker om DIY`s som passer for oss voksne men ikke minst ulike DIY`s som hele familien kan bli med på. Planene er klare og jeg har faktisk allerede mange å dele med dere.
  • Ta turen over til Stavanger, er alt for lenge siden sist jeg besøkte denne nydelige byen så nå er det på tide med en skikkelig shoppingtur. og både jeg og Jonas trenger ny garderobe til høsten!

  • Oppgradere garderoben, både jeg og Jonas trenger litt fornying. Jonas Har jo vokst fra mye klær som nå skal pakkes bort og trenger dermed faktisk en del nytt.
  • Ta bloggen til nye høyder, vi snakker om store planer, og avtaler som alt er i boks og dere skal få vite alt etterhvert. men først snakker vi om å slå lesertallrekorder.
  • Bli flinkere til å svare på mail, sms og telefoner. jeg er utrolig dårlig på dette. jeg leser gjerne mail og sms når jeg er ute på noe og glemmer og svare og svarer dermed alt for sent. dermed må jeg planlegge fast tid på døgnet hvor jeg må sette av tid til å svare på nettopp disse.

Har du noen store planer for august? noe du definitivt skal gjøre?

 

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #august #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 13 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)