NYTT ÅR, NYE MULIGHETER

Godt nytt år alle sammen! Hvor mange av dere sitter med listene klare og fylle av nyttårsforsett for 2017? Selv har jeg i grunn ikke noen store nyttårsforsett eller jo nå lyger jeg. Jeg har noen få som jeg skrev ned før jul.

Her kommer mine nyttårsforsett for 2017:

– Ta bedre vare på nåtiden. Nyte tiden her og nå og ikke stresse med alt annet.

– Nyte mine to små gutter og bli med på alle deres små g store opplevelser.

– Være enda mer kreativ med både dem små og for meg selv. Kreativitet er bra for både kropp og sjel.

– Ta bedre bare på kropp og sjel. Det er lov å slappe av og det er lov å Ine seg litt ekstra velvære inni mellom.

Så jeg hadde vist noen nyttårsforsett selv om det ikke innebar verken trening, slanking eller å spise sunt. Men allikevel veldig viktige ting i hvert fall for meg selv.

Årets første dagblad i går og den ble brukt til full avslapning sammen som familie før jobb idag. Så nå er hverdagen her for fullt og jeg er hjemme med to små gutter. Trygve er jo hele 2uker idag bare det viser jo hvor fort tiden går.

Idag skal dagen brukes til å planlegge middagsmenyen for uka, mammaen i hus skal skaffe seg en kalenderbok og ting for 2017 som alt er planlagt skal plottes inn.

Hvilke planer har dere for dagen? Det er jo årets første mandag!

#mamma #mammablogg #mammalivet #kreativ #kreativfamilie #kreativmamma #diy #kreativebarn #småbarnsforeldre #familiekos #hverdagsglimt #hverdag #familielivet

(Visited 14 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)