ROLIGE DAGER MED HØY KOSEFAKTOR

Romjulen er tiden for å slappe av og bare nyte tiden her og nå. Vi koser oss med ekstra god og sen frokost idag. Varme baguetter med godt pålegg falt i smak hos både liten og stor her i hus.

Lillebror sover trygt og godt i neste sitt på sofaen mens jeg og Jonas har kost oss med litt høytlesning i sofahjørnet. En favoritt nå er gruffalo og vi har funnet en med klaffer.

Hvem bor her? Heter Gruffalo boka vi leste idag, en tykk kartong bok som gjør at selv de minste barna kan lese og dra i den uten den tar skade av det.

I boka blir vi med inn i skogen for å se hvem

Som bor i hvilket hus, dette gjøres ved å lufte på klaffene i boka og bak dem skjuler det seg kjente dyr fra gruffalo historiene.

Som under her når vi får se hvem som bor i et tretopp hus.

Jonas har jo siden han var bitteliten blitt lest til og er nesten like glad i bøker som mammaen. Så vi koser oss ofte med høytlesning og vi har flere favoritter. Som blant annet gruffalo, gubben og katten og selvsagt gråtass.

Liker dine små å lese bøker? Hva leser dere for øyeblikket?

#mamma #mammablogg #mammalivet #kreativ #kreativfamilie #kreativmamma #diy #kreativebarn #småbarnsforeldre #familiekos #hverdagsglimt #hverdag #familielivet

(Visited 12 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)