En reddende engel

For en stund siden satt jeg å trengte header på min gamle blogg da kom denne frua å berget meg så når ideen om å bytte plattform dukket opp kom denne frua igjen og tryllet frem denne til meg. Så min reddende engel er også min helt! Og jeg er så glad for å ha slike fantastiske kollegaer her i bloggverden. Elsker at ikke alt må være konkurranse å mas men at vi også kan hjelpe hverandre og dele tips og ideer med hverandre. 

Min reddende engel er fruen dere ser over her! Fantastiske og herlige Trine, bloggeren bak frujacobsen.no er jeg så herlig å bli kjent med og hun er god som gull dere. Dere finner henne her om du ikke har besøkt henne allerede.

Tusen, tusen takk for all hjelp Trine! Du er et fantastisk menneske, mamma og bloggkollega!

(Visited 25 times, 1 visits today)

2 Comments:

  1. Tror jeg har lest denne 100 ganger nå, og du skulle bare visst hvor mye det betyr <3 Tusen takk <3

Legg gjerne igjen et spor :)