Hva er en kreativ hverdag

Jeg brenner for dette temaet og det var derfor denne bloggen nå er blitt åpnet. Jeg mener oppriktig at barn i alle aldre har godt av å være kreative ofte og i ulike settinger. Dere kan lese innlegget mitt her om at små barn kan være kunstnere


For meg er en kreativ hverdag enkelt for klart en vanlig dag. Altså her i hus gjør vi mye rart i løpet av en dag og det er sjeldent en dag vi ikke har brukt fargeblyanter, maling, ark, lim, perler eller lignende. Vi gjør altså noe kreativt hver dag. Det er ikke hver dag vi gjør store prosjekt men noe kreativt gjør vi. Jonas elsker jo f.eks. Tavleveggen sin som ham dekorere så og si hver dag. 


Vi er også veldig glade i perler, stille aktiviteter er ypperlige når mammaen ammer minstemann eller for å roe ned etter en travel hverdag. 

Men altså det jeg vil vise dere her med denne bloggen er rett og slett hvor enkelt det kan være å være kreativ med barna om det er små eller store prosjekt er det viktigste at det er gøy og kos for alle parter! 

Så fremover har vi mange gode tips på lur til dere. 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)