Siste søndagen

Ja tenke seg til det er fantstisk siste søndagen i mai alt. Denne uka vi nå legger bak oss har vært full opp av sykdom, familiekos, blogglivet og selvsagt babytreffet. Men som siste dag i uka skal den brukes til å planlegge og selvsagt skrive lister. Jeg elsker lister. Og jeg elsker min ukesplalegger på kjøleskapet! 

Min ukesplanlegger er fra Sjarmtroll.no og vi elsker den både jeg og samboeren min. Her skriver vi opp helt vanlige ting som middager for uka, hvem som skal hva og hva som skal skje denne uka. En fantastisk måte for hele familien å holde styr på hva som skal skje. 

Uten om ukesplanleggeren min er jeg avhengig av planleggeren min, her propper jeg inn alt fra handlelister, blogginnlegg som må skrives, huskelister osv. Mister jeg denne sliter jeg!

Min planlegger er en poppyplaner og du finner den her hosPoppy design.

Men først av alt skal jeg nyte en stille morgen med Barne-TV og sofasliting

(Visited 45 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)