Babytreff

For noen uker siden sendte jeg en Mail, en Mail som ble tatt hodt i mot av Camilla i haugesund sentrum. Jeg hadde nemlig sitt meg lei av at alt det morsomme bloggerne får bli med på skjer «over there» altså i Oslo. Nærmest hver uke tikker det inn inbydelser til ulike eventer. Men som mamma til to små er ikke muligheten til å hoppe på et fly helt til stede.

Men ja så sendte jeg en Mail da med en ide og en oppfordring og idag skjedde det. «Mitt» eget event for meg og alle andre småbarns mammaer på haugalandet ble invitert på Babytreff på matverket i haugesund sentrum.


Skikkelig stas også så gøy det var å se hvor vellykket det var. Det var kø utenfor en halvtime før dem åpnet og før Margit Vea skulle på å ha foredrag var det stappfullt med småbarnsforeldre med barnevogner eller bæreseler. Så jeg jubler høyt for haugalandet idag og håper dette er et event som blir fast i programmet fremover. 


Jeg koste meg med å snakke med både barnemat dronninga Margit Vea, Gründeren bak BONDENS KASSE 


I tillegg var det utstillere fra Rom for barn Memini, norli, foto Erik, polarn o pyret, babysvømming og enda flere. 


Det var utrolig kjekt med et slik event her hjemme også så stas at det var så vellykket! 

Også skulle dere sendt den flotte goodiebagen vi fikk, den trur jeg rett og slett fortjener et eget innlegg. 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)