DIY lag ditt eget slim

Hjemmelaget slim er blitt veldig populært og flere og flere jakter på den perfekte oppskrift! Vi har funnet en som funker bra og blir skikkelig slimete og det beste er at du lager den av kun ting du alt har på kjøkkenet. ​

Det du trenger er:

– 3dl vann

– 1dl potetmel

– 1/2 ss matolje

– noen dråper konditorfarge

– 1ss glyserol

-1ss  kokende varmt vann

Slik gjør du:

Kopp opp vann, potetmel, olje og konditorfarge til det begynner å tykne. T gryten så av varmen og la avkjøles litt. Rør så sammen 1ss kokende varmt vann med 1ss glyserol. Rør dette inn i blandingen, litt om gangen men rør kraftig hele tiden. En kan og tilsette litt glitter om en ønsker. 

Så er det bare å sette i gang å leke, klemme og prøve å forme noe med slimet! 

Veldig enkelt å lage og morsomt for alle å leke med. Anbefales! 

(Visited 572 times, 2 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)