My summer bucketlist

Tenk at det snart er sommerferie for det aller fleste og da er set greit å ha en plan eller to. I begynnelsen på mai måned delte jeg min bucketlist for may og det var flere av dere som delte deres. Så dermed tenkte at jeg kunne dele min for sommeren og kanskje inspirere dere til å lage en liten bucketlist 

Jeg har laget min veldig enkel med små punkter som min sommer skal inneholde


Som dere ser er det veldig enkelt hva vi skal kose oss med i sommer, men vi skal kose oss en hel haug med å bare være sammen! 

I løpet av ukene fremover og i sommerferien kommer jeg til å dele enkle kreative tips som passer for hele familien og om sommeren. 

Jeg kan nevne hjemmelaget bilbingo, DIY leker, ting en kan spise og enda mer. 

(Visited 189 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)