DIY – klistremerke ark 

Som sagt som lovet! Her kommer nok et tips om du skal ha barn med deg på reise i bil/båt/fly eller lignende. Vi vet mange bruker iPad i bil, vi prøver å ikke gjøre det pga faren om vi kræsjer men også for at vi vil prøve å aktivisere barna på en annen måte der dem bruker hodet litt mer. 

Dagens tips er enkelt, vi skal nemlig lage klistremerkebok, eller ark da. Vi fant ut at det var enklere å ha løse ark for vår toddler. 

Disse kan du lage i hvilken størrelse du ønsker, vi har laget dem i a5 format for at dem skal passe i vår aktivitetskoffert. 

Slik gjør du: 

  •  Finn bilder som passer til barnet, vi har funnet en vei, en arbeidsplass og en savanne for det er noe vår 2åring har interesse for akkurat nå. (Pass på at du finner bilder som er lov å kopiere og som er av god oppløsning)
  •  Print ut bildene og laminer dem. 


Voila! Arkene er klare til bruk! Om du vil kan du lage hull og feste i en ring for å lage bok eller du kan gjøre som oss og ha dem løse. 


Vi fant klistremerker på europris som var litt i 3D og var i hard plast så dermed klarte 2åringen her å flytte dem rundt uten at dem tok skade av det. 

(Visited 161 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)