Seljord sommeren 2017

Hei igjen, nå er vi på ferie i Seljord og her er sommeren på plass. Vi snakker badetemperatur, mye is og solkrem. Herlig rett og slett! Jonas elsker jo å gå kledd i lite klær så han digger jo shorts å t-skjorte og disse fra nameit er så myke og behagelige på. Du finner settet hos Leo og Lotta


Vi har vært her i Seljord siden mandag og har prøvd å legge mobil, data osv litt bort og bare kost meg med mine to små sjarmtroll. 

Og kost oss har vi virkelig gjort! På tirsdag var vi i Bø badeland og brukte hele dagen på bading og lek. Skal skrive et egent innlegg om hva vi syntes om sommerlandet i Bø men vi kan jo si at det er å anbefale.

I dag har vi vært på bondegårdsbesøk og prøvd telemarksis som virkelig kan anbefales. 

Men jeg tittet bare raskt innom med en liten oppdatering så kommer vi sterkere tilbake når vi er hjemme fra ferie! 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)