En fredelig start på dagen

Her i huset har vi begynt å finne frem til mer hverdagslige rutiner igjen. Vi trenger litt hverdag igjen etter en god og lang sommerferie skal det bli godt for både liten og stor med rutiner. 

Et tips vi fikk var å planlegge morgendagens antrekk på kvelden så sparte en litt tid på morgenen. Først bare fnøs jeg av det, men nå som jeg har prøvd denne uka ser jeg jo at vi får en fredeligere start på dagen. 


Over ser dere et av Trygve sine antrekk denne uka, jeg elsker jo NameIt klær. Dem er så myke og gode på små kropper som skal bevege mye på seg. Dette antrekket finner du hos leooglotta.no og bruker du koden kreativhverdag.no får du -20% på din første handel. 

Men over til dette med å spare tid og ha en rolig start på dagen. Jeg ser denne uka hvor vi har hatt guttenes antrekk klare og så kost oss med en bok til frokosten får vi en rolig og fredfull start på dagen. 

Noe jeg trur virkelig gir en bedre start på dagen en mas og kjefting. Så dette er faktisk noe vi skal fortsette med selv om jeg bare trudde det var tull. 

Har du noen mammahacs å dele? 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)