Hjemmeskole for 2åringen

Vi har jo begynt med dette prosjektet vårt dom jeg nevner i hytt og pine her inne. Disse skole greiene for småbarn. Tydeligvis er det flere enn jeg som syne dette var spennende og som vil vi skal dele mer og vise mer hva vi gjør. Og siden deres ord er min lov, kommer ukens førte update på vår hjemmeskole.

Ukens tema er: TRAFIKKSIKKERHET

Så denne uka skal vi innom:

  • Vite at en alltid må se seg for før en går over vegen
  • Kunne trafikklysets farger (rødt, gult og grønt)
  • Viktigheten med refleks

Det viktigste er at lek et læring. I dag hadde vi ikke så store planer heldigvis for her har høsten komt med den første forkjølelsen og en kjip hoste. Så vi koste oss inne med å kjøre med biler og se hvem som kjørte lengst. 


Vi lagte oss nemlig en bilbane med tunnel som vi sendte bilene gjennom før dem kom på en flate med målbånd. Så var det å se da om det var søppelbilen, racerbilen eller politibilen som kom lengst.

2åringen storkoser seg samtidig som vi pugger litt tall, lærer litt om køkjøring siden tanten var med å kjørte annenhver bil og vi telte helt opp til 20 flere ganger. 


En enkel sak å stelle i stand og barna storkoser seg. Passer utmerket som inne aktivitet elle ute om været er litt bedre enn det vi hadde idag.

Vi koste oss og lekte sammen hele gjengen flere ganger idag med denne lille tunnelen vår og det er så gøy å se hvor mye og raskt disse små lærer! 

(Visited 47 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)