Minsten får tenner – våre overlevelses tips

Jepp det stemmer, minsten plages med vonde og såre gommer for tiden så her blir det lite nattesøvn og dårlige lurer på dagtid. Så frem med alle gode råd og tips fra når eldstemann var plaget. For denne gang føler jeg nemlig at jeg har et par ess i ermet som jeg ikke hadde sist når vi var helt uerfarne. Så vi har rett og slett noen overlevesestips i ermet.


Våre overlevelsestips er:

  • Vær tålmodig, ikke stress. Det går over.
  • Finn frem biteleke, la dem ligge litt i kjøleskapet
  • Ha smokkene i kjøleskapet
  • Frys ned yoghurt smoothie og gi små biter av disse
  • Om ingenting virker gi paracett
  • Et lite hav av bibs

Altså ingen barn er like og våre to gutter er ganske ulike, minstemann roer seg med mammakos og trenger for tiden mye mammakos. Så her er det mamma for alle pengene samt litt smokk og biteleke innimellom.

En favoritt biteleke her i hus er en liten gummiand fra Villheim.no. Dette er da altså en Kawan bitering i Hevea naturgummi. Denne berget oss på bilturen i sommer og har berget meg flere ganger etter også når gommene klør hos mini og ingenting hjelper. Denne har tekstur på nebbet og føtter er ideell for å berolige irritert tannkjøtt og gomme og den virker jeg lover.


Det siste punktet er viktig, smekker eller bibs får du aldri nok av føler jeg. Her i huset renner siklet og vi skifter ut smikkene både 5,6 og 7 ganger i løpet av en dag. da er det godt å ha et lite lager i hus. Når det kommer til smekker sverger jeg til nameit sine, det gjorde jeg og med eldstemann.


Husk at viss du skal handle nameit varer får du -20% hos leooglotta.no med rabattkoden KREATIVHVERDAG.

Her fikk dere noen av mine tips, når mini er ferdig kan jeg sikkert føre på et par til, ingen er like og det finnes nok dessverre ingen fasit her heller. Men jeg priser meg lykkelig over at det går over ganske raskt i grunn.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)