Tilbake til hverdagen

Så var sommeren over, siste dagene før skolestart for mange barn rundt om i landet er her. På torsdag starter skolen her vi bor og hverdagen inntar oss igjen. På et vis er jeg så glad for at mine gutter fortsatt er små, vi slipper å springe etter klokka om morgenen og har fortsatt muligheten til å styre litt selv.

Men likevel skal vi nå i gang med våre rutiner for å komme i gang litt vi også. Så i dag setter vi i gang med en ny start. Ny mandag, ny uke. Så frem med fargeblyanter og blanke ark.

Så hvilke mål har du for denne uka?

Vi har satt oss opp noen enkle mål som vi skal jobbe med denne uka:

  • Gjennomføre og dokumentere ukens tot-school  tema
  • Gå 10.000 skritt hver dag
  • Komme inn i rutiner etter ferien
  • Holde oss til middagsplanen vår

Vi begynner enkelt og jobber oss oppover, denne uka er hovedmålet vårt å komme inn i gode rutiner igjen etter en lang sommerferie med utskeielser. Det er godt med ferie med nå skal det bli godt med vanlig hverdag igjen også.

Et av måla vi har for resten av året er å kunne handle kun 1-2ganger i uka for så å vite hva vi har og kunne lage middager ut i fra dette. Her har vi et stykke å gå foreløpig men tror det skal gå greit.

Ukens middagsmeny ser slik ut


Enkle middager som smaker godt, er enkle å lage og tar liten tid trur jeg skal passe oss utmerket. Så nå må bare planen fungere.

Og siden det er mandag hiver vi oss rundt med en mandagsinspirasjons collage, denne er jo blitt fast rutine her inne så her kommer den.


Ha en herlig mandag alle sammen, nå skal denne familien ha seg en tur på biblioteket før vi skal handle inn til ukens middager.

 

Vi skrives snart!

(Visited 151 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)