Mandag igjen – musikkbarnehage

Så var det mandag igjen, helga går alltid så fort. Jeg har alltid så store planer over hva jeg skal få gjort å så kommer mandagen og en har ikke fått gjort mer enn en tredjedel av ting på lista mi. Flere som kjenner seg igjen? Du vet rydding i klesskap, sortere på boden, kaste osv. Ja alle har ting som skulle, burde være gjort men som blir utsatt. Men spesielt i helga går tiden utrolig fort.

Men denne mandagen skal jeg snu litt på ting. Vi satt oss faktisk ned i går å planla både middagsmeny og handleliste. Jeg sverger jo til min ukesplanlegger fra sjarmtroll . Denne holder orden på alt fra hva vi skal huske og  er begge vi er blitt flinkere til å skrive opp og sjekke før nye planer blir lagt. Er så greit å ha alt oppskrevet. Å jeg med min ammhjerne er helt avhengig av å ha alt nedskrevet, altså om jeg skriver noe ned for hånd husker jeg det men om jeg tror jeg husker noe så er det glemt før jeg har blunket.

Middager har vi vært så utrolig dårlige på denne sommeren, men fra og med denne mandagen skal vi lage skikkelige middager igjen. Og vår ukesmeny ser jo da slik ut;


Men altså nå begynner hverdagen her i hus for skikkelig. I dag åpner nemlig den åpne barnehagen og siden det er mandag er det musikk barnehage. Å vi gleder oss, Jonas hadde oppvarming i hele går og her snakker vi hjulene på bussen 110ganger i et alt for høyt volum men heisan det er jo bare å bli med for det går over om en stund.

Men nå må vi pakke sekken og komme oss av gårde. For idag er det både formingsaktiviteten og musikktimen i barnehagen så vi skrives senere dere!

Ha en herlig og strålende start på uka!

(Visited 125 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)