Endelig litt oppholdsvær

Denne uka har her i hus vært preget av sykdom, storm og regn. Mye regn. Men nå er det øyeblikk helg og store deler av dagen idag har jeg brukt ute med gutta boys! Vi har kost oss på skattejakt. Vi jakter nemlig på kongler som vi kan lage ting av.

Så vi har vært i skogen, hvor vi traff på highland catle og Jonas kunne tenke swg og ta dem med seg hjem. Mens mammaen syns dem er en smule skumle med det store horna og skjulte øyne under luggen. Så vi pakket sakene våre og fant oss en steinrøys å ha lunsjen på i stede.

Eldstemann er blitt en liten klatremus som elsker nye utfordringer så her er vi høyt og lavt før mammaen har tenkt seg om. 

Idag har han vært kledd i fleece fra topp til tå fra nameit! Mykt og godt samtidig som det er varmt! Mammaen jubler for eldstemann kan være klatremus selv om han et godt kledd. Klærne finner du hos leooglotta.no  Heldigvis stortrives mini fortsatt i vogna, med ullpose og noe godt i smoothieflaska si
Nå har vi tatt turen inn for å lage middag og tegne litt for nå kom det litt surt vêr igjen.

Hva har dere gjort idag da? Har dere kost dere ute?

(Visited 40 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)