VILLMA.no er nå åpnet med gode tilbud! 

Endelig har nettbutikken Villma.no åpnet, her finner du så mye fint fra merker som Tiny Trolls of norway, Petit, En Fant, Gullkorn Design, Ebbe og mange flere.

Selv har jeg jo for lengst lagt min elsk på klærne fra flere av disse merkene og flere av dere kjenner kanskje butikken bedre som Skattekammeret men nå har dem fått byttet navn og pryder seg med navnet Villma.no og nå i åpningshelga har dem et supert tilbud om du velger å handle på nett eller i butikken i kopervik.


Koden finner du i nettbutikken her hos Villma.no

Selv har jeg jo noen favorittmerker hos Villma.no og tenkte jeg kanskje kunne inspirer dere og vise dere litt hva dem har inne.


Til minsten har du jo en nydelig heldress fra Petit, lue fra huttelihut og begynnersko fra En Fant! Perfekt for en nydelig høstdag!

Til eldstemann har du heldress fra Gullkorn Design, lue fra Huttelihutt og foret støvler fra En Fant! Så er en klar for action!

Anbefaler dere alle å sjekke ut utvalget hos Villma.no for her er det mye fint til små og store barn! Og husk at om du handler denne helga får du landeringstilbudet også! 

(Visited 153 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)