Det nærmer seg Halloween?

Er du klar for årets skumleste kveld? Hvor spøkelser, hekser og demoner er ute på knask eller knep runden sin? 

Jonas er i hvert fall klar! Han elsker Halloween men er bare tre år. Dette med å kle seg ut og skremme er fascinerende og han har studert ulike kostymer og har en plan for Halloween. Heldigvis har partyking.no mye å velge i om en er liten eller stor. 

Vi går jo for den litt koselige varianten siden vi har små barn. Vi skal pynte inngangsdøren med gresskar og vi har jo alt lagt litt dekor som edderkopper og flagermus. 

Men kostyme er jo og en viktig del, og Jonas er veldig opptatt av dette så her er et knippe kostymer vi har sett oss ut.


Okey la oss starte med min mann sin favoritt hadde han fått bestemme ene og alene hadde sønnen vår vært utkledd som Darth Vader, mens jeg ville nok gått for noe litt søtere som for eksempel en panda

En onepice er enkel å kle på og for deg litt varme når en er ute på knask eller knep runden. Men Jonas selv hadde nok gått for Dracula eller spøkelse


Det er kontrollgruppen gøy å kle seg ut og barna digger det. Vi skal selv på Halloween fest den 29.10 så får vi hva vi velger å gå som. Partyking.no har i hvert fall mye å velge i så det gjelder kun å bestemme seg.

Skal du kle deg ut til Halloween? 

(Visited 120 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)