Vintergarderoben Eer under planlegging

Vinteren er nok ikke langt unna, mange vil nok si at høsten har vært lenge nå så nå vil dem ha kulde og snø. 

Selv er jeg ikke helt der men likevel har jeg funnet ut at selve vintergarderoben må i hus og det relativt raskt så vi ikke ender opp men å være forsen. 

Jonas trenger jo nesten alt nytt, han kan jo ikke ha ull innerst så han er litt ekstra avhengig av at yttertøy og mellomlag holder han både varm og tørr. I år har jeg forelsket meg helt i disse ulldressen fra nameit. 

Du finner dem hos leooglotta.no og bruker du koden OKTOBERFEST får du -20% på alt! 

Jeg syns disse er så fine og ser gode og varme ut, mine gutter kan ikke ha ull innerst men jeg håper denne vil fungere som et mellomlag! 

En annen ting er at begge gutta trenger vinterdresser, jeg håpet at Trygve kunne overta Jonas sin men neida. Han har en helt annen fasong og størrelse enn hva storebroren hadde når han var like gammel. 

Til Jonas trenger vi en som tåler mye lek i vann, klatring i trær og rett og slett mye aktivitet ute. Vi vurderer nå Nameit sin vinterdress Nitpowder.

Ut i fra omtaler vi har lest på nett virker den som den perfekte ute dress for en aktiv krabat! Du finner den her

Når det kommer til Trygve sitter jo han en del i vogna enda men han vil også være litt med i sandkassen og ikke minst være med å utforske Hagen. Så også han trenger en som tåler lek og action samtidig som den er myk og god på. 
Her har vi sett på Name IT sin vinterdress Nitmade med teddyfor

Den ser så god og myk ut med myk teddyfor på innsiden og polstret med polyester skal den gjøre susen for en aktiv liten kar. Du finner den hos leooglotta.no HER

Husk at om du handler hos Leooglotta.no får du -20% på alt ved bruk av koden OKTOBERFEST

hva har du kjøpt inn til vintergarderoben? 

(Visited 82 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)