3år og gammel gutt

For tre år siden på denne tiden satt vi, jeg og du på NFI. Nyfødt avdeling på haugesund sykehus. Jeg var blitt mamma for første gang til en liten gutt som kom til verden den 24.10.2014. Etter mange timer med rier, kom du til verden med tang uten en lyd. En liten gutt som ikke pustet ble lagt på mammas bryst før dem forsto at her var det noe om ikke stemte og dem for avgårde me deg til NFI. Her fikk du pustehjelp og melk fra melkebanken på sykehuset mens mammaen ble fikset.

Når jeg endelig fikk se deg og holde deg var du så liten og innpakket i varme tepper. Og vi var så fornøyde med å bare kunne sitte slik og kose. Vi fikk et par dager på NFI med pustehjelp, veiing og ulike målinger. Men du var en frisk og sterk gutt som fikk en litt tøff start på livet.

Tenk at det er hele tre år siden, det føles nærmest som det var i går.

Mammas lille skatt er ikke så liten lenger, han har jo bursdag og i følge deg selv er du nå en gammel gutt. På disse tre årene har du rukket å gjøre mye, sjarmert mange og ikke minst blitt storebror til Trygve. Og for en flink og god storebror du har blitt, du passer på, deler, leker og mat og roper på mamma om Trygve gråter eller trenger ny bleie.

Mamma, pappa og Trygve elsker deg vår lille store gutt!

(Visited 300 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)