Herlig start på 3018

Selv etter en natt med minimalt med søvn må en bare smiler når en står opp til to svært fornøyde gutter som er klar for dagen.

Eldstemann har fått en stygg hoste på natt så nå må vi kjøpe inn løk og stole på at det fjerner den stygge hosten fort. Mini han holder på med tenner så da blir det hyppige oppvåkninger og lite søvn på mammaen.

Men hei vi startet ikke året med en negativ tone, niks vi ser positivt på det. Vi fikk startet dagen tidlig og fikk oss en trilletur til soloppgangen.

Elsker slike dager, kaldt og nydelig vær. Helt perfekt rett og slett. Så denne dagen må vi bare nyte. Og med gode klær kan en være ute lenge.

Jonas er heldig som har en herlig myk vinterdress fra nameit. Denne holder han varm og god, denne er likevel så myk at den ikke gjør det vanskelig å bevege seg. Mammaen her i hus er ekstra opptatt av at klær skal være myke og gode å bevege seg i for travle barn.

Denne finner du hos leooglotta.no nå på tilbud her for dem har akkurat nå -25% på neste alt av klær i butikken!

Hvilke planer har dere for den første hverdagen i 2018?

Vi har lite planer for dagen i dag men vi må ut en tur og nyte finvêret når vi har det så får vi skrives om en stund igjen!

(Visited 22 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)