Bli med ut!

Som jeg fortalte dere som følger på Instagram (dere finner meg under @kreativhverdag.no) har vi flere mål for 2018. Et av de måla er å være mer ute og nyte den flotte naturen vår.

Vi er jo så heldige at vi har alt rett uten for døren. Om vi vil i skogen eller til sjøen. Så mange muligheter bare en hopper over dørstokken. Så i 2018 skal vi klare dette enda bedre enn i fjor og vi håper vi klarer å inspirere dere til å bli med ut.

En kan jo finne på så mye og ikke minst oppleve så mye ute i naturen. En trenger ikke å dra så langt for å gå på opplevelses fred. Jonas her elsker å gå i skogen med nistepakke og se på alt som er rundt oss.

Så i løpet av året håper vi å få delt et lite tips som alle kan få til ute i naturen og målet er å dele en ide i uka så får vi se om vi klarer målet vårt.

Blir du med ut?

(Visited 32 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)