Fugletitting og dorullkikkert

Som dere sikkert har fått med dere er vi blitt veldig opptatt av fugler her i huset. Tre åringen snakker om måltrost, blåmeis. Svarttrost og fuglekonge flere ganger om dagen. Vi har mye besøk av disse flyvende vennen våre i Hagen og er flittige med å hive ut mat til dem. Så dermed håper vi å lære mer om dem både små og store.

Her om dagen lagte Jonas seg en fuglekikkert av to doruller og en buksestrikk så da måtte vi jo bare ut å teste den i skogen bak huset. Og i følge vår fuglekjenner på 3år fungerer den utmerket og han ser mange fugler i den.

En kikkert ble i hvert fall stor stas og når det kun er to tomme dorullkjerner, lim og buksestrikk som trengs da lager en det på 1-2-3. Jonas fikk dekorere sin med tusjer så da var han ekstra fornøyd med kikkerten som nok blir et varig følge på de kommende turene ut i skogen.

(Visited 379 times, 1 visits today)

One Comment:

  1. Oi, så lurt! Det skal jeg jammen gjøre med min 4-åring også!
    Har et tips til når det gjelder tomme doruller! Dersom eldstegutten din synes stjerner er spennende, er det en fin oppskrift her hvor man kan lage sin egen stjernekikkert =) Har gjort det med elever på barnetrinnet til stor begeistring =)
    https://www.naturfag.no/forsok/vis.html?tid=720366

Legg gjerne igjen et spor :)