Hoppende gøy

Det er ikke alltid enkelt å være storebror, i hvert fall ikke når en bare er 3år og lillebror er 1år. Læringskurven er bratt og lillebror vil helst gjøre alt som storebror gjør. Da er det heldigvis godt at lillebror tar seg en lur midt i dagen og gir storebror muligheten til å leke med ting som ikke passer helt for en liten en.

Hoppende frosker fra vikingtoys er stor stas her i hus. Ja også for et åringen men han vil helst spise dem og da blir storebror så fortvilet for disse skal da virkelig hoppe oppi bøtten sin.

Dermed finner Jonas ofte frem disse når mini tar seg en lur, så kan mammaen være gul og han grønn så ser vi hvilke frosker som er flinkest til å hoppe. En ting er i hvert fall sikkert og det er at det er utrolig spennende og morsomt å konkurrere med disse små hoppende froskene.

Mammaen syns dette «spillet» er helt supert da det kan brukes på så mange ulike måter. Flere kan spille sammen eller en kan spille alene, en kan se hvem som hopper lengst eller hvem som treffer bøtta. Ja altså mulighetene er mange.

Best av alt er nok at det er lite, veier så og si ingenting og en kan likeså godt bruke dem ute som inne. Et supert og enkelt lite spill for en som lærer seg å vente på tur.

(Visited 86 times, 1 visits today)

2 Comments:

  1. De der er superfestlige!!!

  2. Så kjekt! Med sånne leiker lærer jo barna både farger, å telle og kan til og med måle hvem som hopper lengst =)

Legg gjerne igjen et spor :)