Nåde den som truer en ekte indianer

Lærte jeg fra Majas steinansikt når jeg var liten selv. Og det var den strofen som festet seg i hodet når vi idag skulle ut i skogen på ekte indianertur med den åpne barnehagen. Her var det satt opp lavo og barna hadde pyntet seg med fjør og noen med maling.

Inni teltet sang vi sanger om indianere og dyr i skogen, mens vi ventet på at pølsene skulle bli ferdig stekt. Nå er jeg ikke helt sikker på om at pølse i lompe er vanlig mat for en indianer med for små indianere i åpen barnehage var det virkelig supert,

Etter litt mat og sang var det ut å leke på lekeplassen og da var sola kommet frem og varmet godt en liten kar.

Gutta stor koser seg ute og i åpen barnehage så det er supert at dem har en fast tur dag i uka med ulike temaer som passer barna. Denne gang var vi indianere på lekeplassen, neste gang hørte jeg at det var et troll under en bro vi skulle leite etter

Noe treåringen gleder seg stort til da han er veldig opptatt av bukkene bruse. Så da får vi se om vi finner noen troll eller om det fortsatt ligger i vinterdvale.

(Visited 106 times, 1 visits today)

2 Comments:

  1. Jeg ønsker en sånn åpen lavo som alle kan bruke, men den blir sikkert ødelagt som alt annet som er gratis…. gjerne en man kan overnatte i!!!

  2. Så deilig med turdager i åpen barnehage =)

Legg gjerne igjen et spor :)