Tjene penger på å skrive?

Ja det høres fint ut, i hvert fall for oss som liker å skrive. Akkurat nå har journalist og forfatter Lizbeth Osnes satt opp et kurs for de av oss som kunne tenke seg å jobbe hjemmefra. Nemlig et onlinekurs for deg som vil leve av å skrive

Tenk om en kunne sittet hjemme og jobbet, eller fra en kafé eller kanskje fra et eksotisk sted? Som freelance journalist er jo nettopp det en av godene, en kan jobbe fra hvor en vil. Og i følge Lizbeth får en betalt fra mellom 3000 – 12000 for en artikkel.

Syns du som jeg at dette høres spennende ut? Da må du melde deg på onlinekurset for journalister hos Lizbeth

Selve kurset koster 950kr men bruker du koden KREATIV får du 100kr i avslag! Og du husk at en får som regel betalt 3000kr fo en artikkel så kurset er inntjent fra første artikkel!

Onlinekurset går over 6 uker og vil gi oss som deltar en steg for steg innføring i det å være en freelance journalist. I tillegg får en oversendt tre E-bøker innenfor temaet! Så her får en mye for pengene!

Så om du lurer på om dette onlinekurset for journalister kan være noe for deg, ja da trykker du deg inn her!

(Visited 89 times, 1 visits today)

One Comment:

  1. God pris, ja!
    Spent på hvordan du opplever kurset.
    Nå vet ikke jeg hvor enkelt det er å selge inn freelance artikler eller hvor mye jobb det er kontra det økonomiske vederlaget man får, men det kan hende man får vite litt om det underveis.
    Gleder meg til å høre om tilbakemeldingen din.

Legg gjerne igjen et spor :)